~TeMPaHaN SuLaMaN ManiK & LaBUcI~

By: juemell janjang

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Friday, 12-Feb-2010 05:43 Email | Share | | Bookmark
~Shimmering Flora New Version~

 
 
 
View all 5 photos...
Hai Semua
ini adalah baju kesayang saya..
design by Amirah Adli...(my BFF yet my Teacher)

Saya letakkan gambar ini di page saya sebagai contoh kepada customer saya...
Sekiranya ada dikalangan anda yang inginkan saya menghasilakan design ini di baju anda, saya sedia melaksanakannya...

So, apalagi..hubungilah saya...





Wednesday, 10-Feb-2010 00:46 Email | Share | | Bookmark
Tocang Hijau Purpel

 
 
 
View all 5 photos...
Tocang Hijau Purpel

Baju ni berjaya disiapkan semalam...
setelah hampir 3 minggu berusaha, baru la siap..
actually simple je design ni tp lambat pula siap..
asyik tergendala je...tp syukur akhirnye siap juga...alhamdulillah...







Quote:
ac, tq for u'r comment....ko rs kemas erk..alhamdulillah..
so far semuanyer kemas..x de yg ko xnampak...
cume aku je rs mcm blh dikemaskan lg...
means aku nk bt yg lg baik la...
btw, tq tau...keep on bg semangat kt aku yerk...




Monday, 18-Jan-2010 07:04 Email | Share | | Bookmark
~Beriring One Layer (Kak Yati, Terengganu)~

 
 
 
View all 6 photos...
ini adalah baju kak yati dr terengganu..dia nk sy bt yg simple-simple aje..so sy rs baju ni hanya sesuai bt design beriring sb lengan baju ni berlapis...so ini lah hasilnyer..saya hrp kak yati suke....



Quote:

ok2 ac..nnt aku cube serong kn lg...bkn ape tu..baju ni kainnyer lembut...pastu aku terpaksa jahit ikut tulang benang..klu xmmg ssh nk jhit sb lembut sgt kainnyer..huhuhu..btw, tq sgt2 sb sllu je bg support n komen2 yg membina kt aku..ko lah cikgu ku yg paling hebat...


Thursday, 14-Jan-2010 04:08 Email | Share | | Bookmark
~Beriring V (ada, Puchong)~

 
 
 
View all 6 photos...
ni 1 lg design beriring V sy buat slps percubaan pertama memuaskan hati saya...

ini baju kwn sy, ada - puchong...dia pn nk simple2 juga..so sy bt la design ni....baju ni baju kebaya..sy bt di hujung lengan n kaki baju...hrp ada suka dgn kombinasi color manik yg sy gunakan iaitu merah cili + light gray...









Quote:

ac, tu la pic ni kabur sb baju ni bl aku snap je pic nyer, mmg jd x lawa...mcm kata ko, so far mm kemas la..nnt aku tunjuk kt ko baju sebenar sb tuan punyer baju blm ambik lg...

ada, bl nyer ko nk dtg ambik baju ni?!!! hehehe..aku hrp ko suke la ye...




Thursday, 14-Jan-2010 03:52 Email | Share | | Bookmark
~Beriring V~

 
 
 
View all 5 photos...
ini baju kawan kpd kawan saya...org puchong..dia nk bt simple2 jerk kt lengan baju..so sy bt la beriring V sb sy x pernah lg buat design beriring cara V...ini lah hasilnya..hrp tuan punyer baju suke...

p/s: mohon maaf, gambar kurg memuaskan...



Quote:

ada, ni baju kwn ko..tp aku x letak nama dia sb x tau name dia..hehehe...cantik ke?!! tq....

tq ac ats pujian ko yg semakin mendorong aku utk hasilkan yg lebih baik...



[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net